Svečano je uručena donacija Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga Crvenom križu Opatija 27 studenoga, 2018

U gradskom odboru Crvenog križa Opatija u utorak je održana svečana primopredaja opreme za Praktikum „Naša mala kuhinja“ vrijednosti od 5.000,00 kuna. Prostor Praktikuma služi za razne edukativne i tematske radionice, predavanja kao i za povremeno spremanje ručka za potrebite. Donacijom je nabavljena  višenamjenska pećnica koja će osigurati profesionalnije i kvalitetnije ostvarivanje već zacrtanih aktivnosti u Praktikumu.

Donaciju je u ime obrtnika Udruženja obrtnika predao predsjednik  Mauricio Počekaj, a u ime Crvenog križa primila ravnateljica Đana Pahor, koja je zahvalila na vrijednoj donaciji i uspješnoj suradnji.

Nakon svečanog uručivanja donacije upriličen je donatorski ručak za potrebite za koji je Udruženje obrtnika osiguralo sredstva za nabavku namirnica i materijala u iznosu od 1.000,00 kuna, a spravile su ga volonterke Crvenog kirža. U veselom okruženju svi prisutni mogli su uživati u spravljenom ručku i ugodnom druženju.