Ugostiteljstvo
Srijeda, 24 travnja, 2024 Stručno osposobljavanje poslužitelja jela i pića, priprematelja jednostavnih jela i slastica te priprematelja bureka i pizza
Srijeda, 21 veljače, 2024 LAGUR Vela Vrata – POZIV NA UKLJUČENJE U PROJEKT LOCAL FISH TOUR
Četvrtak, 28 travnja, 2022 Pojačan nadzor Porezne i Carinske uprave
Četvrtak, 20 siječnja, 2022 U tijeku prijave za 3. globalno natjecanje za start-upove u gastronomskom turizmu
Srijeda, 3 lipnja, 2020 Besplatna tri mjeseca korištenja digitalne usluge „Smart service“ za ugostitelje
Utorak, 30 srpnja, 2019 Usvojen zahtjev HOK-a o smanjenju poreza s 25% na 13% u ugostiteljstvu
Ponedjeljak, 10 lipnja, 2019 Vodič za ugostitelje i pružatelje ugostiteljskih usluga u turizmu
Četvrtak, 16 svibnja, 2019 Gastro radionica „Druženje Kotányja, ravnatelja i obrtnika“
U ponedjeljak, 13. svibnja 2019. održana je još jedna gastro radionica u kabinetu kuharstva Ugostiteljske škole Opatija, pod nazivom „Druženje Kotányja, ravnatelja i obrtnika“.
Srijeda, 8 svibnja, 2019 SeasonReady – učenje na radnom mjestu za sezonske turističke djelatnike
Trening u sklopu projekta SeasonReady - učenje na radnom mjestu za sezonske turističke djelatnike
Utorak, 7 svibnja, 2019 Proširena primjena izmjene Kolektivnog ugovora za ugostiteljstvo
Ministar rada i mirovinskog sustava donio je odluku o proširenju primjene Dodatka I. o izmjenama i dopunama Kolektivnog ugovor ugostiteljstva, slijedom koje za sve obrtnike i druge poslodavce obveza obračuna viših osnovnih plaća započinje od 1. lipnja 2019. godine.