Beogradski sajam namještaja 2019 11 studenoga, 2019

Udruženje obrtnika Opatija je na inicijativu predsjednika ceh-a proizvodnog obrta organizirano posjetilo Sajam namještaja u Beogradu 9. studenog 2019. godine.

57. Međunarodni sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 57. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije je najbitniji događaj u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije namještaja. Mjesto je susreta proizvođača namještaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti. Na Sajmu su se predstavili novi internacionalni i regionalni izlagači profilirani u majstorskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvaliteti.

Putovanje je trajalo tri dana u organizaciji agencije A.N.A.B.A.R. tours. Odazvalo se četrnaest obrtnika uglavnom stolara, tapetara i dizajnera. Pored službenog posjeta sajmu organizirane su večere u tradicionalnim etno restoranima i razgled Beograda sa vodičem.

Sudionici su izrazili zadovoljstvo viđenim na sajmu kao i organizacijom putovanja, te iskazali interes za slijedeće putovanje.