Prezentacija i degustacija vina vinarije Pavlomir 4 lipnja, 2020

U ponedjeljak 08. lipnja 2020. godine g. Miroslav Palinkaš, vlasnik vinarije Pavlomir održati će prezentaciju i degustaciju svojih vina u restoranu Bianco & Nero, Lipovica bb, Opatija sa početkom u 18 sati.

G. Palinkaš posebnu pozornost posvećuje, pored ostalih sorti, uzgoju autohtone sorte Žlahtina i  jedini na svojim bocama ima etiketu na kojoj stoji Hrvatsko Primorje, Vinogorje Opatija-Rijeka-Vinodol.

Iako je porijeklom iz Vukovara iz kojega je kao prognanik došao u Novi Vinodolski, pronašao je sebe u našem kraju koji izuzetno cijeni. Svoje proizvode plasira diljem Hrvatske i svijeta, barem prije epidemije, a najveća želja mu je uvijek bila da se pojača ugostiteljska  ponuda autohtonog vina na području Primorsko goranske županije i okolice gdje je i proizvedeno.

U kvalitetu vrhunskih i kvalitetnih vina i pjenušaca uvjerite se dolaskom na prezentaciju, kušanjem istih. Prigodnu zakusku uz kušanje će prirediti naš obrtnik, g. Robert Marinčić vlasnik restorana Bianco & Nero, predsjednik ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Udruženja obrtnika Opatija u čijoj je suradnji prezentacija i organizirana.

Pozivamo sve ugostitelje da nam se pridruže i otvore mogućnost da u svoju vinsku kartu uvrste vrhunska vina višestruko nagrađivane vinarije Pavlomir