Udruženje obrtnika Opatija i Adria Oil d.o.o. potpisali Ugovor o suradnji – povoljnije gorivo za obrtnike 9 siječnja, 2020

Adria Oil d.o.o., firma specijalizirana za opskrbu nafte i naftnih derivata svojim je kupcima otvorila vrata 2003. godine otvaranjem prvog benzinskog servisa na Malom Lošinju kao   jedna od najvećih postaja na Jadranu koja opskrbljuje jahte i plovila gorivom.

Adria Oil d.o.o. na području Republike Hrvatske ima 22 benzinska servisa koji su pozicionirani većim dijelom u Kvarnerskoj regiji, a postoji tendencija širenja.

Uz prodaju naftnih derivata na  benzinskim servisima nude preko 2.000 različitih artikala, širok program ulja i maziva, te raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila.  

Vrhunska kvaliteta svih vrsta goriva i visoki stupanj ekološke osviještenosti jedno je od temeljnih načela   poslovanja. Adria oil je među prvim tvrtkama u Hrvatskoj počeo prodavati goriva bez sumpora – EURO V norme dajući doprinos očuvanju okoliša. Od 2010. godine u ponudi su Eurodiesel i Eurosuper goriva G-POWER kvalitete koja smanjuju potrošnju i poboljšavaju karakteristike sagorijevanja. G-POWER sadrži najsuvremenije aditive koji Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Suvremena tehnologija G-POWER goriva sprečava nastanak kvarova, produžuje životni vijek vozila, a Vama smanjuje troškove održavanja.  

Razumijevajući potrebe obrtnika u svakodnevnom poslovanju ugovorili smo popuste za obrtnike:

  • 0,30 kn/lit popusta na naftne derivate za gotovinsko plaćanje
  • 0,25 kn/lit popusta na naftne derivate prilikom kartičnog plaćanja
  • 5% na trgovački asortiman na benzinskim postajama davatelja osim na duhanske proizvode, tisak i bonove za mobilne telefone. Popust se obračunava na blagajni prilikom plaćanja upotrebom Adria oil  kartice „Točilice“ neovisno o načinu plaćanja.
  • 0,35 kn/lit popusta za sekciju ribara Udruženja obrtnika na naftne derivate  bez obzira na vrstu plaćanja

Obrtnici mogu ostvariti popust ispunjavanjem Pristupnice za stjecanje kartice pogodnosti Točilice koju možete naći u privitku.

Ispunjenu Pristupnicu (potpisanu i pečatiranu) potrebno je dostaviti u Udruženje obrtnika Opatija, M. Tita 87, Opatija koje će istu ovjeriti i zatražiti izdavanje Točilice.

Pristupnicu možete dostaviti osobno, poštom ili sceniranu mailom.