JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KUPNJU NEKRETNINE 22 rujna, 2021

Udruženje obrtnika Opatija je nakon dugogodišnjeg sudskog spora došlo u posjed stana u svom vlasništvu, te Skupština donosi Odluku prodaji nekretnine putem Javnog poziva za iskaz interesa za kupnju nekretnine.

Na temelju odluke Skupštine Obrtničke komore PRIMORSKO – GORANSKE ŽUPANIJE, Udruženja obrtnika Opatija od dana 10. lipnja 2021.godine, Obrtnička komora PRIMORSKO – GORANSKE ŽUPANIJE, Udruženje obrtnika Opatija objavljuje

JAVNI POZIV

ZA ISKAZ INTERESA ZA KUPNJU NEKRETNINE

I.PREDMET PRODAJE :

Posebni dio zgrade,  stan u prizemlju zgrade, označen brojem 1, koji se sastoji od sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone i dva hodnika, ukupne površine 49,06 m2, s pripatkom lođe, nenatkrivene terase i spremišta u prizemlju zgrade, sve označeno brojem 1 i ukupne površine 24,27 m2, povezan sa zajedničkim dijelovima i uređajima zgrade, sagrađene na k.č. 82/55 stambena zgrada G. Verdi i dvorište od 423 m2,  stambena zgrada od 212 m2,  dvorište od 211 m2,  upisana u zk uložak 2157, u 117/1000 dijela,  ETAŽNO VLASNIŠTVO (E-1),  upisan u zemljišnim knjigama,  zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Rijeci, Stalne službe u Opatiji.

Stan se nalazi na adresi G. Verdi 5, Opatija.

Početna cijena:    828.000,00  kuna 

(na temelju procjembenog elaborata prema ovlaštenom vještaku građevinske struke)   

II. SADRŽAJ PONUDE: 

Ponude moraju sadržavati osnovne podatke o ponuđaču (ime, prezime, prebivalište, domovnicu ili presliku osobne iskaznice ili putovnice za fizičke osobe ili podatke o registraciji za pravne osobe, OIB).       

III. ROK ZA PODNOŠENJE PONUDA:

Ponuda sa prilozima dostavlja se u roku od 15 (petnaest) dana od dana objave javnog poziva, putem pošte ili osobno u zatvorenoj koverti na adresu: Obrtnička komora PGŽ, Udruženje obrtnika Opatija, Maršala Tita 87, 51410 Opatija,  s naznakom – „JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KUPNJU NEKRETNINE“.     

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u prostorijama Obrtničke komore PGŽ, Udruženja obrtnika Opatija, na adresi Maršala Tita 87, Opatija, u vremenu od objave ovog natječaja do isteka roka za podnošenje ponuda, putem e-mail adrese: [email protected] ili putem kontakta: 091 127 2692.

Predmet prodaje – stan se može razgledati uz prethodnu najavu i dogovor.

      Obrtnička komora PGŽ

   Udruženje obrtnika Opatija