Održan besplatni seminar za obrtnike: „Priprema za završni obračun 2019. i zakonske izmjene na snazi od 1. siječnja 2020. godine“ 19 prosinca, 2019

U vili Antonio u Opatiji održan je besplatni seminar u organizaciji Obrtničke komore PGŽ i Udruženja obrtnika Opatija.  Sudjelovalo je više od  70 obrtnika, a polaznici su imali priliku educirati se o promjeni načina oporezivanja poslovanja, isplatama neoporezivih svota naknada, troškova, potpora i nagrada, putnih naloga, itd. 

Poseban naglasak stavljen je na zakonske izmjene od 1. siječnja 2020. godine, godišnju naknadu za prehranu i određivanje poreznih razreda,  ali i godišnji obračun te PDV.

Seminar je održala Đurđica Mostarčić, savjetnica za financije i  predsjednica Sekcije računovođa u Hrvatskoj obrtničkoj komori,  koja je stručno i strpljivo odgovarala na pitanja zainteresiranih polaznika seminara koji se odužio na gotovo četiri sata.

U privitku prezentacija sa seminara.

Gđa. Mostarčić objavila je drugo izdanje „Čiste Knjige“ gdje je na vrlo jednostavan način pokušala izdvojiti najvažnije i najaktualnije teme vezane za lakše i sigurnije poslovanje. Knjiga se može nabaviti ma mail   Dudyspeed d.o.o. <[email protected]>