32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore – NAJAVA 4 studenoga, 2019

Tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održava se i ove godine, stoga nam je iznimno zadovoljstvo najaviti vam,

32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika

Hrvatske obrtničke komore,

24. do 26. studenoga 2019. godine

 u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.

Očekujemo sudjelovanje respektabilnog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika Vlade i resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava, te drugih uglednih gostiju. Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

Uz brojna stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa, osigurat ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo. 

Također, priliku za edukaciju, sudionici će dobiti sudjelovanjem u tematskim radionicama pripreme hrane i obrade namirnica te mješavine pića, prženja i posluživanja kave, kreiranja karte vina i edukacija o craft pivu te predstavljanjem raznih trendova u gastronomiji.

Nakon cijelog dana ispunjenog stručnim i konstruktivnim raspravama, razmjenom informacija i novih znanja, pozivamo vas da se opustite i provedete uz nastup uvijek energične, pozitivne i dobro raspoložene Maje Šuput. 

Dio tema koje će biti obuhvaćene na stručnim predavanjima i panelima Kongresa jesu:

  • Nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu
  • Obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu
  • Pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru
  • Potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivosti turističkog proizvoda

Radnu verziju programa događanja, koji je u procesu finaliziranja, prilažemo uz ovaj dopis.

Prijaviti se možete do 12. studenog 2019. godine.

Uz radni dio, planiraju se popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku ponudu s naglaskom na domaće i autohtone namirnice.

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – rezervacija

Specifikacija pojedinih usluga :

  • Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 300,00 kn
  • Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 480,00 kn
  • Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi.

Pojedine obroke moguće će biti i kupiti na recepciji hotela, no apeliramo na sudionike da unaprijed najave i uplate uz smještaj i sve obroke koje će konzumirani tijekom boravka u hotelu.

  • Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi.
  • Navedene cijene uključuju PDV.

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.

Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com 

Hotel se radi renovacije zatvara dva dana nakon završetka Kongresa, tako da je moguć ostanak u hotelu i nakon završetka službenog dijela programa, kao i mogućnost boravka u hotelu i koji dan prije.

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, može se dostavlajti isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi:

https://www.amadriapark.com/kongres-ugostitelja   (da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije)

Za sve upite vezano uz Kongres molimo obratiti se na :

Kontakt osoba: Krešimir Tomić 

Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala

e-mail: [email protected]; [email protected]