Festival estetike Abeceda ljepote Zagreb 30.11. i 1.12. 2019. 5 studenoga, 2019

S ciljem profesionalcima približiti toliko popularnu beauty industriju, njezine novitete, trendove i inovacije, i ove godine s cijelim nizom zanimljivih predavanja i radionica uz najbolje edukatore renomiranih brendova organiziramo Festival estetike Abeceda ljepote koji će se održati prve nedjelje Adventa u Zagrebu 30.11. i 1.1.2. u hotelu International.

Ove godine imamo tri razine događanja: izlagački dio, masterclasove i kongresni dio koji je iznimno atraktivan.

Kongres je namijenjen svima koji rade u estetskoj djelatnosti i onima koji žele održavati zdrav i njegovan izgled. Godinama pratimo razvoj beauty industrije u svijetu te dovodimo sve novitete na naše prostore, s ciljem unaprjeđenja beauty industrije.

U prilogu je raspored tema na kongresu. Kotizacija za kongres je sa posebnim popustom za članove HOK a iznosi 960,00 kuna plus PDV.

Prijave na kongres su zaključno sa 20.11.2019.,prijavu je moguće napraviti na linku :

https://abecedaljepote.hr/kongres-kozmetike/

Raspored MasterClassova je u prilogu. Svi su besplatni, osim MakeUpa koji za članove HOK iznosi 250,00 kn plus PDV.Registracija na Mastere je na linku :

https://abecedaljepote.hr/masterclass/

Ulaz za posjetitelje je besplatan, svaki posjetitelj na poklon dobiva Karticu zdravlja za 2020. našeg partnere Modus Health Card koja omogućava popuste za zdravstvene usluge kod ugovorenih partnera MHC.

Svi izlagači pripremaju dodatne popuste i razna iznenađenja na svojim izložbenim prostorima.

Besplatnu ulaznicu možete registirati na linku:

https://abecedaljepote.hr/za-posjetitelje/