Info dan HBOR-a u Opatiji, utorak  22.02.2022.   10 veljače, 2022

Nakon duže stanke krećemo ponovno sa individualnim savjetovanjima HBOR-a za obrtnike, ali i za sve druge zainteresirane.

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Udruženjem obrtnika Opatija organizira individualne razgovore poduzetnika Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage s voditeljicom Područnog ureda Rijeka, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Opatija, Maršala Tita 87, Opatija, u utorak 22.02.2022. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, uz obavezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Na info danu će se predstaviti COVID-19 mjere pomoći poduzetnicima (kreditni i jamstveni programi), kao i investicijski kreditni programi HBOR-a. Također će predstaviti  mogućnost dodatnog subvencioniranja kamatnih stopa PGŽ-e u programima – Mladi poduzetnici, žene i početnici i Obrtna sredstva, budući da osigurana sredstva za tu namjenu još nisu potrošena.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i  osiguraju svoj termin za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i mogućnosti subvencioniranja kamata,  na tel. 051 272 692¸  mob. 091 127 2692  ili e-mail: [email protected].