Predstavljanje novih  proizvoda kozmetičke  marke Jean d’Arcel 10 veljače, 2022

Tvrtka Arta estetic d.o.o. iz Zagreba Vas poziva na predstavljanje noviteta novih kozmetičkih proizvoda, profesionalnih  aparata i novih tretmana, 02.03.( srijeda )  u Kulturnom domu ZORA, na adresi Nikole Tesle 2. u Opatiji   od 10,00 do 14,00 sati.

Snažnu poruku da je koža jedino mjesto koje ne možemo napustiti i koja zahtjeva maksimalnu njegu i stručnost, profesionalni  tim Jean d`Arcel-a, nastojat će prenijeti sva svoja znanja i prezentirati snagu kozmetičke marke Jean d´Arcel.

Jean d`Arcel vodeća je marka u svijetu profesionalne kozmetike i apsolutni br. 1. u anti-aging tretmanima i proizvodima za što potvrđuje nagrada FOCUS MONEY za prvu nagradu u kategoriji njege lica. Proizvode Jean d`Arcel-a karakterizira  visok udio aktivnih sastojaka,  velik broj inovacija i patenata, dokazano djelovanje na koži, čarobne i izvanredno učinkovite teksture te očaravajući mirisi. Te karakteristike čine Jean d`Arcel omiljenom markom među najboljim kozmetičarima, ambasadorima njege.

Za sudionike edukacije organizirat će se tretman Méthode d’or précieux, tretman La méthode MIRATENSE deluxe prezentacija medicinsko- kozmetičkih uređaja Jean dArcel , kao i izložba  proizvoda po promotivnim cijenama.

Ljubazno Vas molimo, da svoj dolazak potvrdite na mail: [email protected] ili na broj mobitela 098 234 274 do 22.02. kako bismo Vam mogli osigurati što kvalitetniji boravak na danu edukacije i usavršavanja.

Protokol prezentacije u privitku